October 20, 2021, 4:31 pm

истекување

Утpe иcтeкyвa poкoт зa oдлoжeнaтa oтплaтa нa кpeдититe пopaди кopoнaтa

Утре истекува рокот за одложено плаќање на ратите на кредитите на физичките лица кои ги дадоа банките на одредени категории граѓаните погодени од ковид-кризата. Ново одложување дали ќе има од банките засега немаат наведено на своите веб страници. Она...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Мицкоски жecтоко му одговори на 3aeв: Hишто не си разбрал, лaжeш

Зоран Заев ништо не разбрал. Зоран Заев само ја повторува истата прес конференција од лани кога исто така лажеше дека...
- Advertisement -spot_img