канибализам

Човечки kocки пронајдени во берлински парк, пoлицијата се coмнева на kaнибaлизaм

Полицијата во Берлин уапси човек осомничен за убиство со сексуални мотиви, но и канибализам. Апсењето се случило кога полицијата пронашла човечки коски во градски парк. Форензичарите велат дека жртвата е 44-годишен маж, кој исчезнал пред два месеца, пренесува Би-би-си. Кучињата трагачи...
- Advertisement -

Latest News

Ckaндал: За Георгиевски Делчев, Груев, Тошев, Ѓорче, Карев биле учители на бугарската егзархија

„Гоце Делчев, Даме Груев, Пере Тошев, Ѓорче, Никола Карев биле учители на бугарската егзархија. Факт е дека ние тоа...
- Advertisement -