October 25, 2021, 9:23 am

кибер напади

Европа ја интензивира бopбaтa пpoтив кибeр нaпaдите

Европскиот парламент денеска ги одобри плановите за интензивирање на подготвеноста на Европа за кибер напади преку формирање центар за иновации и експертиза, со седиште во Букурешт, јавија романските медиуми. – Иницијативата ќе го зголеми капацитетот на Европа во борбата против...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Латас: Hикој пола од своите граѓани не ги нарекол – злo, дури ни во вojната во 2001

За Заев сите што не гласаат за Шилегов се зло. Тежок збор, особено од политичар кој и плата и...
- Advertisement -spot_img