November 27, 2021, 10:38 am

Коки Поки

Кој е Коки Поки, и како изгледа новата pekeтapcka шема во СДСМ?

Еве кажете ми, како може луксузна вила во резиденцијалниот дел на Водно, на површина од 1.658 квадратни метри, со сопствен базен, претходно користена како резиденција на шведската амбасада во Македонија, проценета од банка на 1.4 милиони евра, да се...

Инфомакс открива нова рекетарска шема

Со скандали дојдоа на власт, така и ќе си заминат. Извесен Коки Поки, член на една владејачка партија е замешан во рекетарска шема, дознава уредникот на Инфомакс, Александар Митовски. Во рекетот, се вмешани и видни луѓе, како и лица на...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Македонското прашање тема на преговрите за нова бугарска влада

Потенцијалните партнери во идната влада на Бугарија ги продолжуваат консултациите за најважните области од програмата за потенцијално заедничко владеење,...
- Advertisement -spot_img