Архива на ознаки КРАЈ

ВМРО-ДПМНЕ: Народот бара нови избори

  • April 19, 2017
  • Коментари
Кризата наметната од СДСМ мора да заврши. Народот бара избори, на кои ќе се изјаснат и ќе знаат за што гласаат, за да не се чувствуваат пост изборно изманипулирани, порачува ВМРО-ДПМНЕ во пишано соопштение до медиумите и нагласува дека на тој начин народот ќе го казни СДСМ. – Човекот кој стои зад тиранската платформа продолжува […]