October 19, 2021, 4:42 pm

кружни градини

(Видео) Зошто градините во Сахара се кружни?

Фармери од Сенегал се на пат да изградат вистински Кинески ѕид, но нивниот ќе биде целосно зелен. Ако некој патува над пустината Сахара во Сенегал вниманието сигурно ќе му го привлечат зелените кругови долу. Тие кругови се зелени градини...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Европската комисија ќе препорача отворање на две нови поглавја со Србија

Европската комисија ќе препорача отворање на поглавјата 3 (Конкурентност и раст) и 4 (Зелена агенда и одржлива поврзаност) во...
- Advertisement -spot_img