Архива на ознаки куќа

Модерна инвестиција: Чанта што чини колку куќа во Англија

  • March 6, 2018
  • Коментари
Колку чини една дизајнерска чанта? Сто долари? 500? Можеби 1.000? А што ќе кажете за над 380.000 долари (270.000 фунти) за една чанта и тоа на старо? За таа цена може да купите куќа во Англија, каде просечната цена за куќа е 223.285 фунти, па ќе ви остане и кусур. Оваа цена лани беше платена […]