November 27, 2021, 9:32 am

матична служба

Хаос во матично: Се издавале бесплатни изводи, згрешени 21.957, одговорност нема

Илјадници изводи се издадени без да бидат наплатени, 4 отсто од издадените документи се со погрешни податоци, изводите не се изработуваат навреме – ова се дел од многуте пропусти кои ги утврдил Државниот завод за ревизија за работењето на...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Каква е состојбата со коронавирусот во Македонија?

Дури 69 отсто од заразените во период од 6 август до завчера, не биле вакцинирани и 81 отсто од...
- Advertisement -spot_img