October 25, 2021, 8:16 am

мила

По бурните реакции во јавноста се огласи и МОН: Лажни вести и фотографии се шират за cekcуалното образование

Никакви содржини ниту програми не се предвидени во новите содржини и учебници за прво и четврто одделение како што се обидуваат одредени групи на социјалните мрежи да ја замајуваат јавноста. Македонија Министерството за образование и наука преку соопштение демантира каква било...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Македонското здpaвcтвo ce coочyвa co зaгyби нa мeдицинcки кaдap, ocoбeнo нa cпeциjaлиcти

Здравствениот сектор се соочува со загуби на медицински персонал, особено на специјалисти кои одат во приватниот сектор или заминуваат...
- Advertisement -spot_img