November 27, 2021, 9:25 am

морталитет

Eвe кoj гpaд вo Македонија e co нajгoлeм мopтaлитeт: Зa двa дeнa пoчинaa 11 житeли кaкo пocлeдицa oд Koвид-19..

За само два дена Прилеп изгуби 11 граѓани, кои починаа од последици на КОВИД-19. Со тоа бројката на починати во овој град се искачи на вкупо 278 и има најголем морталитет во земјва. Вчера битката со вирусот ја изгубија 7...
- Advertisement -spot_img

Latest News

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ја води државата во енергетска криза, за еден месец потрошени 40 милиони евра за увоз на скапа струја

СДСМ ја води државата во енергетска криза, за еден месец потрошени 40 милиони евра за увоз на скапа струја,...
- Advertisement -spot_img