October 25, 2021, 8:51 am

Муса Џафери

Синот на Муса Џафери „kpkна“ милион од Град Скопје, и уште милион од други тендери за струја

Фирма во сопственост на синовите на Муса Џафери и тетовскиот бизнисмен Азби Ибрахими, „У-Повер“ денес склучила тендер во вредност од 67.500.000 денари, или нешто повеќе од еден милион евра со Град Скопје, според податоците достапни на порталот на Бирото...
- Advertisement -spot_img

Latest News

(Видео) Кoлумбискиот нapкo-бoc нe кopиcтeл тeлeфон и copaботувaл со kpиминaлци oд Бaлкaнот

Колумбискиот главен нарко бос Даиро Антонио Усуга, познат по прекарот Отониел, кој беше уапсен вчера, е поврзан со балкански...
- Advertisement -spot_img