нарко-мафија

Холандската пoлициja фaти “гoлeмa pибa”: Уaпceн шeф на нapкo-maфиja штo гoдишнo зapaбoтyвaл нaд 70 милиjapди дoлapи

Холандската полиција објави дека е уапсен наводниот водач на азиската нарко-криминална организација, Це Чи Лоп, кој важи за еден од најбараните бегалци кого го споредуваат со мексиканскиот нарко-шеф Ел-Чапо Гузман. Че Чи Лоп е канадски државјанин роден во Кина. Уапсен...
- Advertisement -

Latest News

Во Кичево пpeкината вaкцинацијата поради недостиг на вакцини

Граѓаните на Кичево на возраст од 73 и 74 години кои се на ред за имунизација, поради недостиг од...
- Advertisement -