December 5, 2021, 9:28 am

негирање

Kaтeгopичнo ги oтфpлaмe нeвиcтинитe дeкa придавката „македонски“ се зaмeнyвa со ycтaвнoтo име, вeлaт oд Koмисиjaта

Категорично ги отфрламе невистините дека придавката „македонски“ се заменува со уставното име Република Северна Македонија и дека придавката „македонски“ ќе се користи само во цитатите на членовите на Комисијата, нагласуваат за МИА од македонскиот тим на Заедничката мултидисциплинарна експертска...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Дополнетиот Предлог-буџет за 2022 година се враќа на усвојување во Собранието

Предлог-буџетот за 2022 година по дополнувањата од Владата направени врз основа на амандманската расправа во собраниските комисии, се враќа...
- Advertisement -spot_img