November 30, 2021, 11:39 pm

нови акции

Некој ќе скенира 90 фискални, некој ќе си добие 90 акции

Претседателот на Управниот одбор Г-дин Андреја Јосифовски, се стекна со 90 обични акции од издавачот Макпетрол АД Скопје. Дека 90 не е само обична бројка, ќе Ви стане јасно ако знаете дека просечната цена на акцијата на Макпетрол, денеска изнесува...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Пожар во бараките на ИСППИ во Тафталиџе

Помал пожар избувна вечерва во бараки во населбата Тафталиџе во скопски Карпош, објави 360 степени. Според информациите од терен, пожарникарите...
- Advertisement -spot_img