нови оружја

Haд 200 бpитaнcки нayчници ocoмничeни дeкa нa Кина и дocтaвyвaлe клacифициpaни инфopмации зa нajнoвитe opyжja

Британските безбедносни служби испитуваат повеќе од 200 британски научници осомничени дека на Кина и доставувале класифицирани информации за најновите оружја, соопшти „Тајмс“, повикувајќи се на добро информиран извор. Според весникот, научниците се осомничени за кршење на „строгите извозни ограничувања, што...
- Advertisement -

Latest News

Ретко невролошко нapyшување пријaвено како нecaкана рекција на вакцините АстраЗенека

Европскиот медицински регулатор објави дека испитува ретки случаи на нарушувања на нервниот систем кај луѓе кои примиле вакцина АстраЗенек,...
- Advertisement -