Архива на ознаки одмазда

ДОЗНАЛА ДЕКА СОПРУГОТ ЈА ИЗНЕВЕРУВА: Му вратила на оригинален начин

  • April 27, 2018
  • Коментари
До мојот сакан сопруг, Пред да се вратиш од далечниот пат, сакам да те известам за една малечка незгода што ми се случи со пик-апот кога паркирав на патчето пред гаражата. За среќа не беше многу лошо и не сум повредена, па не грижи се за мене. Си доаѓав дома од Волмарт и кога завртив […]