September 24, 2021, 7:05 pm

Орка Холдинг

„Орка Холдинг“ со импозантен успех– преку „Аџибадем Систина“ влегува и во здравствениот сектор во Србија

,,Аџибадем’’ е дел од втората најголема здравствена групација во Светот според пазарна капатализација IHH Healthcare Bernard која има водечки пазарни позиции на домашните пазари во Сингапур, Малезија и Турција, а исто така има здравствени услуги и инвестиции во Народна...

„Opka Xoлдинг“ го пpeвзeмa бopдoт на диpekтopи на 3K Пeлaгoниja

Денес, 08.02.2021 година, се одржа Седница на собрание на акционери на ЗК Пелагонија ад Битола. Одлуките кои едногласно беа донесени и изгласани на оваа седница се единствено во интерес на понатамошното успешно работење и функционирање на Комбинатот. Единствена поделеност постоеше...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Еврејската верска заедница пpoтив бришење на бугарски фaшиcтичkи okyпатор

Вистински напредок во односите со Бугарија не може да има се додека опстојува атмосферата на уцена, порача денеска вицепремиерот...
- Advertisement -spot_img