September 24, 2021, 7:48 pm

пешачки мост

Во Амстердам пpeтcтaвeн пeшaчки мocт нaпpaвeн co 3Д пpинтep

Мостот ќе биде во употреба две години, додека не се реконструира мостот кој претходно бил користен. Мостот се наоѓа во центарот на градот, кај познатиот кварт на црвени фенери над еден од бројните амстердамски канали. Кралицата со притискање на зелено...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Мисајловски: Секогаш кога власта е фатено во тесно, го обвинyваат народот дека е винoвен, тоа е нешто најнеодговорно

Ние имаме најголема смртност во целиот регион, по глава на жител односно на 100.000 популација мислам дека сме први...
- Advertisement -spot_img