попис

Зaeв ќе не попише во април наредната година

Министерот за правда Бојан Маричиќ најави дека до крајот на годината ќе биде донесен закон за попис, кој ќе претрпи мали измени во однос на претходното решение кое беше во собраниска процедура пред изборите и тоа во делот...

ПОЧНАА ДА ИЗЛЕГУВААТ НА ПОВРШИНА ЛАГИТЕ НА СДСМ: Упорно зборуваа за пописот, сега немало место во Програмата за него

Додека албанските лобисти во САД и албанските политичари во регионот лицитираат со високи проценти на албанското малцинство во Македонија, Социјалдемократскиот сојуз, кој е предводник на идниот владин состав, смета дека на пописот на населението не му е место во...
- Advertisement -

Latest News

Од турски агол: Америка сака да ја врати Русија во 90-тите

Американската желба е Русија да се врати во времето кога била затворена земја како што тоа било случај во...
- Advertisement -