September 26, 2021, 4:23 pm

португалски предлог

Заев за португалскиот предлог: Имавме обврска да ѝ понудиме на Бугарија патоказ за образование, спорт, здравство, култура со конкретни рокови

Трети сили се обидуваат да вршат и вршат влијание, но прашањето е колку тоа ние ќе го дозволиме – тврди премиерот Зоран Заев во гостувањето во емисијата „Топ тема“, во однос на прашањето дали овој период на неизвесност на...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Отворена бесплатна телефонска линија за повpeдa на избирачкото право на граѓаните за локалните избори

Во пресрет на отпочнување на кампањата за Локалните избори 2021, Народниот правобранител ги потсетува граѓаните дека во неговата канцеларија...
- Advertisement -spot_img