May 14, 2021, 2:28 am

преспа

(Фото) Хopop: Mpтви кyчињa pacфpлaни cpeдe Пpecпa

На социјалните мрежи се појавија фотографии, кои сведочат за човечката суровост кон животните, во овој случај кон кучињата скитници. На фејсбук групата „Мојата Преспа, мојот Ресен“ осамнаа фотографии со лошови на кучиња расфрлани среде дива депонија во Преспа. Коментарите на жителите...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Власта во паника: СДСМ барале гасење на сигналот за интервјуто на Николоски

На половина од програмата која во дадениот момент имаше огромна гледаност и на социјалните мрежи одеднаш се „замрзна“. Вечерва емисијата...
- Advertisement -spot_img