September 26, 2021, 5:10 pm

програмери

Емиратите даваат 100.000 „златни визи“ на програмери од целиот свет

Обединетите Арапски Емирати објавија план да им понудат 100.000 „златни визи“ на програмерите како дел од „Националната програма за програмери“, со цел да ја зајакнат својата економија и да создаде голем број работни места во технолошкиот сектор. Емиратите нудат 100.000...
- Advertisement -spot_img

Latest News

КОД: Cмpттa на Симона Ангелеска за родителите e системски пропуст, за доkторите поcлeдица на ковид-19

Смртта на Симона Ангелеска за родителите e системски пропуст, а за докторите последица на ковид-19, објавува „Код“. Мајката и сестрата...
- Advertisement -spot_img