просек

Цpн Koвид пpoceк: Bo пocлeднaтa нeдeлa ymиpaaт пo пoвeќe oд 30 лyѓe днeвнo

Секој трет тест направен вчера дал позитивни резултати. Според податоците на Министерството за здравство, од 3143 тестирања дијагностицирани се 1039 нови случаи а дури 15 пациенти починале.  Црн ден во Прилеп. За 24 часа во градот под марковите кули...

Пoвeќeтo peки пoд ceптeмвpиcкиoт пpoceк

Повеќето реки во земјава кај кои денеска се извршени хидролошки мерења, покажуваат пад на нивоата под просекот за септември. Според УХМР, драстични намалувања бележат Вардар кај Јегуновце и Црн Дрим кај Ложани. Зголемени се водостоите само на Вардар кај Скопје и...
- Advertisement -

Latest News

Симовски тврди: Пристапот преку VPN апликација се регистрира и се чува како доказ за упaѓање во системот

Тврдењето дека многу граѓани се попишале преку користење на VPN апликација е невозможно, бидејќи тоа се регистрира и тие...
- Advertisement -