September 26, 2021, 5:40 pm

Раул Кастро

(Видео) Крај на ерата на Кастро на Куба: Последниот Кaстро се повлече од раководството на Koмунистичката партија

Раул Кастро, поранешниот претседател и премиер на Куба, на конгресот на Комунистичката партија потврди дека се повлекува од функцијата генерален секретар на партијата. „Задоволен сум што им предавам лидерство на група луѓе кои се подготвени да бидат лидери, кои имаат...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Се оградија: Алтернатива објави дека нема соработка со Велимир Смилевски и СДСМ

По објавите на социјалната мрежа Фејсбук дека, наводно, Алтернатива во Бутел одлучи да го поддржи актуелниот градоначалник на Бутел,...
- Advertisement -spot_img