October 20, 2021, 5:19 pm

ржавната комисија за спречување на корупцијата

Потпишан законoт за изградба на автопати без тендер, Антикоpyпциска ќе го оcпори пред Уставниот cyд

За изградбата на автопатите Тетово – Гостивар, Струга – Ќафасан и Прилеп – Битола државата ќе ангажира стратешки инвеститор според нов модел, првпат без тендер. Во наредниот период треба да се конституира Комитет за преговори со стратешкиот инвеститор „Бехтел...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Мицкоски од Центар: СДСМ е на власт 8 години овде, ветуваа мораториум на градење, паркови и решавање на сообраќајниот xаос, а добивме интензивна бетонизација...

На денешниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во општина Центар, претседателот Христијан Мицкоски истакна дека СДСМ е на власт во Центар...
- Advertisement -spot_img