РК Металург

Кopoнaвиpycoт нe гo oдминa и РК Мeтaлypг

Коронавирус се појави и во тимот на РК Металург. Како што соопшти некогашниот македонски шампион на официјалната интернет страница, денешните тестирања покажале позитивни членови на екипата. Од последното тестирање во минатата недела до денешното, за жал имаме два позитивни случаи,...
- Advertisement -

Latest News

Владите на Македонија и на Грција потпишаа договор за заемна заштита на доверливите податоци

Владите на Македонија и на Грција потпишаа договор за заемна заштита на доверливите податоци. Директорот на Дирекцијата за безбедност на...
- Advertisement -