September 26, 2021, 4:14 pm

рузмарин

Лековит чај и ракија од рузмарин, ги влече сите воспаленија од телото

Рузмаринот (Rosmarinus officinalis) е повеќегодишно растение кое расте на Медитеранот, пред се во Шпанија, Италија, Франција, Грција и Египет, а денес е присутно во целиот свет. Својата голема популарност ја стекнал уште во 8 век. Ова диво ароматично растение...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Отворена бесплатна телефонска линија за повpeдa на избирачкото право на граѓаните за локалните избори

Во пресрет на отпочнување на кампањата за Локалните избори 2021, Народниот правобранител ги потсетува граѓаните дека во неговата канцеларија...
- Advertisement -spot_img