November 28, 2021, 7:00 pm

свети наум

(Видео) Брод со туристи се заглави во близина на Свети Наум

Брод со туристи заглави (се насука) во близина на пристаништето кај Свети Наум, објави news 1.mk. Бродот не успеа да се извлече со маневрите на капетанот и со помош на своите мотори, па беше извлечен од друг брод. Интересно е...
- Advertisement -spot_img

Latest News

(Видео) Шпионcka афepa во САД: Откриен таен советски агент испратен да го поткопа економскиот систем на земјата

Американските републикански сенатори открија таен „советски агент“ испратен во САД во 1991 година со намера да го поткопа тамошниот...
- Advertisement -spot_img