May 14, 2021, 2:35 am

Сејшели

Hикoлa и Бopкицa Гpyeвcки еkckлyзивнo зa “Инфoмaкc”: Heкои пoлитичapи се yштe ни ce плaшaт oд ceнkaтa

Одгласите по последната аудио снимка од разговор за време на ручек во струмички хотелски ресторан помеѓу Зоран Заев и Александар Верушевски, се уште не стивнуваат. Од овој кафански разговор, произлегоа многу шпекулации, озборувања и дискусии. Инфомакс ја пронајде снимката на...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Власта во паника: СДСМ барале гасење на сигналот за интервјуто на Николоски

На половина од програмата која во дадениот момент имаше огромна гледаност и на социјалните мрежи одеднаш се „замрзна“. Вечерва емисијата...
- Advertisement -spot_img