December 5, 2021, 8:51 am

сувомесни производи

Hoв цeнoвeн шok зa пoтpoшyвaчитe?: Cyвoмecнитe пpoизвoди ќe пocкaпaт aкo нe ce дoзвoли yвoз нa 6.400 тoни зaмpзнaтo cвинcкo мeco

Месната индустрија најавува драстични поскапувања ако Владата за максимум еден месец не ги врати редовно одобруваните количини од 6.400 тони за увоз на замрзнато свинско месо. Како што беше речено денеска на прес-конференција, освен ценовен шок за домашните потрошувачи, може...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Словенечкиот вицепремиер за економски развој Почивалшек во Скопје на средба со Бектеши

Вицепремиерот и министер за економски развој и технологија на Република Словенија, Здравко Почивалшек денеска ќе престојува во официјална посета...
- Advertisement -spot_img