December 5, 2021, 9:35 am

тиранска платформа

(Видео) Палевски: Од 44та наваму Македонија не била вака нападната од сите соседи

Последниве неколку години во Македонија се случуваат значајни промени во повеќе сфери кои директно навлегуваат во суштината на постоењето на македонскиот народ, неговата историја, култура и јазик. Македонија потпиша договори со соседните држави, кои ја ставаат земјата во една...

ГРУЕВСКИ: ВМРО-ДПМНЕ и граѓаните на Македонија ќе останат будни, опасноста од Тиранската платформа не е помината

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска изјави дека опасноста од тн. тиранска платформа не е помината и оти граѓаните треба да останат внимателни поради, како што рече, изјавите од албанските партии дека не се откажуваат од платформата и оти...

НДМ: Ќе поставиме шатори сѐ додека не се отфрли платформата

Народно движење за Македонија ја споделува загриженоста со народот дека зачестените посети на земјата од актуелни и поранешни европски политичари под директна контрола на „ѕверот“, би можеле да го скршат и премислат претседателот Иванов да додели мандат за формирање...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Дополнетиот Предлог-буџет за 2022 година се враќа на усвојување во Собранието

Предлог-буџетот за 2022 година по дополнувањата од Владата направени врз основа на амандманската расправа во собраниските комисии, се враќа...
- Advertisement -spot_img