December 5, 2021, 9:08 am

туристка

Пoчинa тyриcткa во Цpна Гoра: Пaднaла од кaрпa дoдекa се фoтoграфиpала на Свeти Стeфан

Романска туристка почина денеска кога паднала од карпа додека се обидувала да се фотографира во хотелскиот комплекс Свети Стефан. 64 годишната жена покажувала знаци на живот кога членовите на Службата за заштита и спасување ја извлекле од бездната, но таа...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Експлозијата во близина на нуклеарната централа Натанц во Иран била воено тестирање

Воени претставници на Иран соопштија дека експлозијата што се случи на дваесетина километри од нуклеарниот комплекс Чахид Ахмади-Рочан, била...
- Advertisement -spot_img