October 25, 2021, 8:52 am

Умлена

Гори селото Умлена: Поради непристапниот терен отежнaто гасењето на пожарот

Гори село Умлена, над село Робово, во близина на село Митрашинци, голем потег со дијаметар од 10 километри и претежно борова шума. Гасењето е отежнато поради непристапниот терен. Како што вели командирот на Одделението во Територијалната противпожарна единица – Берово,...

(Видео) Kpитично во пехчевско, огнената стихија е на праг да го проголта селото Умлена

Над Пехчево во моментов, споделувајте, помагајте, Умлена, Робово, Св.Петка, се е критично. Огнените јазици кои беснеат во Пехчевско се на праг да го проголтаат селото Умлена. Селаните од ова пехчевско село молат за помош и споделуваат снимки од ужасот. Цела ноќ...
- Advertisement -spot_img

Latest News

(Видео) Кoлумбискиот нapкo-бoc нe кopиcтeл тeлeфон и copaботувaл со kpиминaлци oд Бaлкaнот

Колумбискиот главен нарко бос Даиро Антонио Усуга, познат по прекарот Отониел, кој беше уапсен вчера, е поврзан со балкански...
- Advertisement -spot_img