Архива на ознаки ха

ДУРЛОВСКИ: Бараме средба со Хан

  • March 19, 2017
  • Коментари
Денес од граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА симболично го означивме и просторот пред седиштето на Европската комисија со црвено жолтата боја, во пресрет на доаѓањето на господинот Хан, изјави членот од граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА, Игор Дурловски. -Ние сме реалност, никој не смее, не треба и не може да ги игнорира 200 илјади граѓани […]