September 24, 2021, 7:27 pm

христо христов

(Видео) Христов за ставот на масонската ложа за cпopoт меѓу Мaкедонија и Бугарија

Христо Христов, маестро диригент при Филхармонијата во Варна, културен работник, Претседател на меѓународната фондација за соработка и културен натпревар „Гоце Делчев“, масон и внук на Гоце Делчев, во своето гостување во вечерашната емисија „Прашањето ми е следно“ со Александар...

(Видео) Христов: Солун е Македонски, таму била единствената масонска ложа „Македоника Рисорта“

Христо Христов, маестро диригент при Филхармонијата во Варна, културен работник, Претседател на меѓународната фондација за соработка и културен натпревар „Гоце Делчев“, масон и внук на Гоце Делчев, во своето гостување во вечерашната емисија „Прашањето ми е следно“ со Александар...

(Видео) Христов: Јас сум Македонец, од македонскиот народ

Христо Христов, маестро диригент при Филхармонијата во Варна, културен работник, Претседател на меѓународната фондација за соработка и културен натпревар „Гоце Делчев“, масон и внук на Гоце Делчев, во своето гостување во вечерашната емисија „Прашањето ми е следно“ со Александар...

(Видео) Гоце Делчев доаѓал од Македонија и бил Македонец, вели неговиот внук, Христо Христов

Христо Христов, маестро диригент при Филхармонијата во Варна, културен работник, Претседател на меѓународната фондација за соработка и културен натпревар „Гоце Делчев“, масон и внук на Гоце Делчев во своето гостување во вечерашната емисија „Прашањето ми е следно“ со Александар...

(Видео) Следете во живо: „Прашањето ми е следно“ со внукот на Гоце Делчев

Во вечерашната емисија „Прашањето ми е следно“ со Александар Митовски ќе гостува Христо Христов, маестро диригент при Филхармонијата во Варна, културен работник, Претседател на меѓународната фондација за соработка и културен натпревар „Гоце Делчев“, масон и внук на Гоце Делчев. Што...

Не пропуштајте вечерва во 21.00 часот, „Прашањето ми е следно“ со внукот на Гоце Делчев

Христо Христов, маестро диригент при Филхармонијата во Варна, културен работник, Претседател на меѓународната фондација за соработка и културен натпревар „Гоце Делчев“, масон и внук на Гоце Делчев е гостин во вечерашната емисија „Прашањето ми е следно“ со Александар Митовски. Емисијата...
- Advertisement -spot_img

Latest News

(Видео) Лавата yништи сѐ пред себе: Еваkyирани уште три града на Канарските острови

Властите на шпанскиот остров Ла Палма наредија евакуација на градовите Тахуја, Таканде де Абахо и делови од Таканде де...
- Advertisement -spot_img