September 26, 2021, 5:17 pm

ценовен шок

Bлaдaтa вoвeдyвa нoвa дaвaчкa, гpaѓaнитe дa ce пoдгoтвaт зa нoв цeнoвeн шok

Граѓаните треба да се подготват за нов ценовен шок по најавата дека дизелот ќе поскапи за нови 4 денари по литар по воведувањето на еколошката такса. Премиерот Заев денеска потврди дека владата ќе воведе еколошка такса на дизелот во насока...

Дo кaдe дojдoвмe..: Ha Македонија и ce зakaнyвa цeнoвeн шok, гpaѓaнитe eдвaj kpпaт дeн зa дeн

На Македонија и се заканува ценовен шок, цените на основните производи постојано растат, народот одвај преживува, а власта ништо не презема. Покрај растот на цените на прехранбените производи од по дваесетина денари, месната индустрија најавува ново покачување на сувомесните...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Анкетите покажуваат: Кандидатите на ВМРО ДПМНЕ во Велес, Илинден, Виница и Сопиште убедливо водат пред кандидатите на СДСМ

Организацијата за граѓански активизам и независност” која се занимава со анализи, истражувања и граѓански активизам, за сопствени потреби направи...
- Advertisement -spot_img