November 27, 2021, 9:41 am

Шефик Џаферовиќ

Сpeдбa нa Пендаровски со члeнoт на Претceдателството на Бocна и Хepцеговина, Шефик Џаферовиќ

Претседателот Стево Пендаровски денеска оствари средба со членот на Претседателството на Босна и Херцеговина, Шефик Џаферовиќ, кој престојува во посета на Република Македонија, на која било разговарано за продлабочување на соработката во сите сфери од заемен интерес, со акцент на...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Амандманска расправа за Предлог-буџетот за 2022 година во Комисијата за финансирање и буџет

Собраниската Комисија за финансирање и буџет денеска треба да ја почне амандманската расправа за Предлог-буџетот за следната година, откако...
- Advertisement -spot_img