Архива на ознаки јакимовски

СИЛНА РАСПРАВИЈА ВО ФИНАНСОВАТА ПОЛИЦИЈА: Тензично на информативниот разговор во Финансовата полиција

  • August 7, 2018
  • Коментари
По пет часа претрес во домот на претседателот на ГРОМ, како и во домот на неговите деца, Јакимовски заедно со неговиот адвокат заминаа на информативен разговор во седиштето на Финансиската полиција. Веќе два часа трае информативниот разговор кој во просториите на Финансовата полиција го водат инспекторите и претседателот на ГРОМ Стевчо Јакимовски. Од просторијата во […]