Јане Миланов

Во изолaција в.д. градоначалникот на Штип

Вршителот на должност градоначалник на Општина Штип, Јане Миланов трет ден е во изолaција. Тој на својот Фејсбук профил објави дека е во превентивна самоизолација. „Поради неколку ризични контакти, меѓу кои и со лица што имале изразени Ковид-симптоми. Иако немам пројавено...
- Advertisement -

Latest News

Ckaндал: За Георгиевски Делчев, Груев, Тошев, Ѓорче, Карев биле учители на бугарската егзархија

„Гоце Делчев, Даме Груев, Пере Тошев, Ѓорче, Никола Карев биле учители на бугарската егзархија. Факт е дека ние тоа...
- Advertisement -