Јане Ченто

Јане Ченто: Еве како МВР и Cyдот ме местеа

Јане Ченто објави детали за неговото неправедно враќање во притвор врз онова на службена белешка од полициски службеник кој наевл дека Ченто не бил дома впри рутинската проверка, иако Ченто не само што бил дома, туку има и виде...
- Advertisement -

Latest News

Bpaбoтeни вo cпopтcки oблoжyвaлници: „Издpжyвaмe фaмилии, плaќaмe кpeдити и бapaмe caмo дa paбoтимe“

Вработените во спортски обложувалници денес одржаа прес-конференција пред Владата на Македонија, на која ги изнесоа своите ставови во врска...
- Advertisement -