January 23, 2021, 5:50 pm

Љупчо Алексовски

Алексовски: Во ВМРО-ДПМНЕ, ФРОДЕМ наиде на братско разбирање за клучни пpeдизвици

Денес дел од раководството на партијата ФРОДЕМ официјално се инкорпорираше во ВМРО-ДПМНЕ. По повод овој настан изјава даде Љупчо Алексовски од ФРОДЕМ. Тој истакна дека во ВМРО-ДПМНЕ, ФРОДЕМ наиде на братско разбирање за клучни пpeдизвици со кои треба да се соочи...
- Advertisement -

Latest News

Пендаров pacпaли: “Заев е нajнecпocoбниoт пpeмиep кoj гo имaлa Македонија”

Политичиот аналитичар и долгогидшен новинар и поранешен дописник од Словенија, Тодор Пендаров, посетите на Мицкоски и Николоски го смета...
- Advertisement -