Архива на ознаки sad

ЗАЕВ -ПРЕМИЕР НА БЕЈЛИ, А НЕ НА НАРОДОТ: Премиер-поразен на изборите и против волјата на граѓаните, избраник и поданик на американскиот амбасадор Бејли

  • June 1, 2017
  • Коментари
Зоран Заев не победи на изборите, стана премиер благодарение на безрезервната поддршка од странски амбасадор, кој го инсталираше за претседател на Владата и покрај изборниот пораз. Дека Заев нема поддршка од народот, се покажа и синоќа кога пред Собранието новата влада ја поздравија едвај 100 луѓе, припадници на „Шарената револуција“. Заев очигледно е во лажен […]