May 14, 2021, 1:49 am

TBИТ HA ДЕHOT: Јajцa пocкaпeни, млeкo пocкaпeнo, лeб oгин и плaмeн

Поврзано

- Advertisement -

Цигари такоѓе! Струја! Гориво! Месо

Јајца поскапени! Млеко поскапено! Леб огин и пламен!

Цигари такоѓе! Струја! Гориво! Месо!

Кажава нешто северџганските новинари! Или гутаат муртински гоВна! Следува уште следува повеќе.

https://twitter.com/Biktop16/status/1366432942902411268

Latest News

Власта во паника: СДСМ барале гасење на сигналот за интервјуто на Николоски

На половина од програмата која во дадениот момент имаше огромна гледаност и на социјалните мрежи одеднаш се „замрзна“. Вечерва емисијата...

More Articles Like This