TPАГЕДИJА: 3aгина младиот фудбалер Адеми

  • September 4, 2019

Албанскиот фудбалер, 22- годишниот Амир Адеми за гина во сообраќајна нес реќа во Германија.

Во вторникот вечерта во 20.40 часот дошло до су дар на „пежо“ и „пасат“, во кој нас трада младиот фудбалер на германски Регенсбург.

Полицијата го истражува овој случај.

Амир зад себе ги остави родителите, братот и сестра.

Претходно «
Следно »