Божиновски: Ќе молчиме и ќе се прајме глупи дека МВР и здравство прикриваа убиство?

t

Битолчанецот Божидар Божиновски кој е познат по неговите шеги најчество на сметка на политичарите, но и на тековните случувања во земјата и светот овојпат објави сериозен статус на неговиот Фејсбук профил.

Ќе молчиме и ќе се прајме глупи дека мвр и здравство прикриваа убиство? – прашува Божидар Божиновски.

Ако молчиме утре не смееме да се буниме ако некој наш ни го убијат на сред улица и да се релативизира од разни хонорарни пци.

 

Сме ќутеле и прифатиле дека сме им лов – коментира Божиновски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ