(Видео) Бегаа од сопствениот народ: Ги пречекаа со “Никогаш Северна само Македонија!”

t

За време на церемонијата за 150 годишнината на Гоце Делчев, државниот врв беше пречекан со свирежи од страна на граѓаните кои извикуваа “Предваници” и “Никогаш Северна само Македонија”, по што делегациите набрзина заминаа од местото.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ