(Видео) Бугарската министерка за надворешни пречекана со сонцето од Кутлеш и скандирање “Македонија” – полицијата не дозволува граѓаните да се доближат

t

Теодора Генчовска, Министерката за надворешни работи на Бугарија пристигна цо Црквата Свети Спас кадешто беше пречекана со скандирање “Македонија, Македонија”.

Полицијата не дозволува граѓаните да се приближат до министерката.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ