(Видео) “Големиот патриот” Милошоски за време на војната во 2001 отиде да се дошколува во Германија!

t

“Големиот патриот” Антонио Милошоски во 2001 година замина на пост-дипломски студии во Германија, открива во денешната епизода на Тешки муабети, Наталија Митовска, помошник-министер за внатрешни работи во 2001 година.

– Големиот партиот Антонио Милошоски во 2001 година со помош на ВМРО-ДПМНЕ замина на постдипломски студии во Германија. Поради деловна неспособност не можеше да биде регрутиран во 2001 година, вели Митовска.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Германската економија ќе забави без зелена транзиција

Неизвесноста околу распределбата на фондовите ја влоши…

Билд: Украинските војници користат „50-годишни стари Лади“

Киев никогаш не требаше да ја започне…

Ќе падне Владата на Шолц? Се бараат…

Лидерот на Христијанско-социјалната унија (ЦСУ), Маркус Зодер,…

Конфликтот во Украина може да се прошири

Непријателствата би можеле да се прошират надвор…

Арестович: Западот ја „пушти низ вода“ Украина

„Глупоста и корупцијата“ во Киев го отворија…