(Видео) Дали во Украина се произведувало биолошко оружје и дали е тоа наменето за истребување на Руси?

t

Во Тешки муабети денеска се зборуваше за ексклузивни документи објавени до РИА новости поврзани со лабораторијата во Харков во која Русија се сомнева дека се правеле истражуваза за производство на биолошко оружје.

“Наводно по распадот на СССР Америка за да спречи шиирење на болести од лаборатории инвестира грдни пари во тие лаборатории. Требало да се истражува во околината дали има некаква опасност. Првичната информација беше меѓу преписка на американската и руската амбасада во Босна тие први објавија за овие лаборатории дека се прави специјално оружје кое треба да ги таргетира Русите и да ги истреби од планетата.

Рецепторот за кој се закачува коронавирусот е различно застапен кај различни нации и на тој начин може да се таргетира определена нација на пример.

Документите на РИА новости се однесуваат на лабораторијата во Харков и тие велат дека тука има кандида албицинас, ешерихија коли… Има 11 такви мапи.” – вели Милош објаснувајќи ги документите.

“Ако низ оваа мапа ја ставиме таа на движење на руската војска, се поклопува со местоположбата на лабораториите, тука може да се најде и оправданоста можеби на инвазијата. Една од лабораториите се наоѓа токму кај Чернобил. Едната е во Миколаев, другата е во Харков, една кај Доњецк, во Лвов има многу… Украинската влада дава наредба да се уништат овие документи.” – вели Митовски

Денеска СЗО излезе со соопштение и упати апел да не се таргетираат медицински центри во Украина. Дали мислел и на овие установи? Ако се сеќавате Шолц не сакаше да го тестираат пред состанокот со Путин, што или се плаши дека ќе го отрујат или се плаши да не го земат неговиот генетски материјал… Овие документи од Харков се документи запленети од таа лабораторија од таму. За другите лаборатории се водат борби. Инаку, суштината зошто стравот на Русија е оправдан. Ќе ве вратан на ова видео од Лук Монтание, нобеловец кој детално прв го мапирал генот на ХИВ вирусот, кој кажа дека во короната има инсерти од ХИВ вирус. Порано Барак Обама забранува вакви истражувања во лаборатории затоа што се случува да протечат заразни болести неколку пати по грешка. Ентони Фаучи не ја почитува наредбата и решава да го финансира таквото истражување за добивање на функција. Тој ја финансира и лабораторијата во Вухан, од каде што е можно да протекол вирусот. Русија сега е загрижена дека може да се случи вакво нешто од Украина. – вели Милош

Замисли тоа е совршено оружје, пушташ и убиваш кој сакаш. Не е Путин толку глуп да тргне во инвазија, ама мора да има подлабока причина за да си стави трн во здрава нога. Не може такви финансии да одат од Пентагон, а да нема тоа истражување никакви воени цели. – констатира Јанко.

Следете не во живо на следниот линк: https://fb.watch/bAW6kFePx8/

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ