Да му помогнеме: Хуманитарна акција за Венко Атанасовски

t

Броевите за донација се 143 153 за корисниците на Телеком и 143 480 за корисниците на А1.

На 24 годишниот Венко му е потребна помош. Тој боледува од рак.

Со секој повик на броевите од Телеком-143 153 и А1-143 480 можете да донирате 100 денари.

Сите кои сакаат да донираат преку друг метод истото можат да го направат на:

Денарска уплата на жиро сметка на НЛБ Банка: 210-700000670406

Девизна жиро сметка на НЛБ Банка: МК07210501620430930 / SWIFT: TUTUNMK22

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Активни се пожарите во Чашка, Велес, на…

РЦУК Велес, известува дека шумски пожар на…

Изгубено 3-годишно девојче во Неа Флогита, се…

Во познатото туристичко место Неа Флогита, Грција…

(Видео) Претседателката ќе чека новата влада да…

Сиљановска ќе почека да се формира новата…

ДУИ му помогна на Мицкоски за двотретинско…

Со 88 гласа “за” пред 3 часот…

Американската амбасада ќе ги подобрува односите помеѓу…

Аташето за култура и образовани на САД…